Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti se nanaša na spletno mesto www.knjiznisepet.si. S prijavo na e-novice in kontaktiranja preko kontaknega obrazca omogočite podjetju Šepet idej, Martina Jazbec s.p., Čopova ul. 3, 3310 Žalec, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLOŠNE INFORMACIJE O SPLETNEM MESTU

Lastnik spletnega mesta je podjetje:

Šepet idej, Martina Jazbec s.p., Čopova ul. 3, 3310 Žalec

Kontakt: info@knjiznisepet.si

Izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.knjiznisepet.si. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da podjetje Šepet idej, Martina Jazbec s.p. hrani in obdeluje vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju.

KAKŠNE PODATKE ZBIRAMO NA SPLETNI STRANI

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletnem mestu www.knjiznisepet.si.si zbiramo naslednje osebne podatke: Ime in priimek, elektronski naslov.

Podatki se zbirajo preko obrazca za naročanje na e-novice, kontaktnega obrazca in obrazca za oddajo komentarjev.

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Zbiranje tehničnih podatkov

S pomočjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu www.knjiznisepet.si samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta www.knjiznisepet.si.

Piškotki (Cookies)

Piškotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies so posebne besedilne datoteke, ki jih strežniki samodejno naložijo na vaš računalnik. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. Služijo izključno namenu, da strežnik ve, da ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletnega mesta uporabniku).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika. Več o piškotkih lahko preberete tudi tukaj.

KDO IN KAKO LAHKO UPORABLJA VAŠE PODATKE

Vaše osebne podatke na spletni strani zbiramo za kvalitetnejše in pravilno delovanje spletnega mesta. Z oddajo vaših podatkov se strinjate tudi s tem, da jih lahko uporabimo za naslednje namene:

  • Raziskovanje uporabe spletnega mesta www.knjiznisepet.si (za interne namene)

Vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

KAKO VARUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE IN KAKO LAHKO ZAHTEVATE IZBRIS

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na: info@knjiznisepet.si