Živjo

Badgerka. Nekoč nekje, pred davnimi časi je živelo dekle, ki se je odločilo, da bo njeno umetniško ime Badgerka. Kmalu zatem pa je nastal najprej instagram profil Knjižni šepet, kasneje pa tudi blog z istim imenom.

Zakaj Badgerka?

Badger v slovenščini pomeni jazbec in nekje je zapisano, da kadar vam pot prekriža jazbec, pomeni, da je čas, da pridete iz svojega skrivališča, greste po svoji poti, v svojem ritmu, brez obremenjevanja, kaj drugi rečejo in najpomembnejše, da ne obupate.

Zakaj Knjižni šepet?

Iskanje imena za knjižni profil mi je vzelo nekaj časa in potem sem navdih našla v naslovu knjige, ki sicer ni vseboval besede šepet, niti knjižni, pa vendar je vseeno iz knjige privel knjižni šepet in mi zašepetal ime, ki me je prevzelo. Kar malo kičasto bi lahko rekli.

No, in kdo pravzaprav sem?

Sem Martina, knjigoljubka, ustanoviteljica bloga Knjižni šepet, študentka (ki sicer ni več študentka) na podiplomskem študiju marketinga in še veliko več. Naravnost obožujem, ko se lahko nekam zavlečem in berem knjigo. Čisto nora sem na morje. Vedno me premami vonj kave in nadvse rada pečem mafinčke. Zaenkrat toliko, mogoče pa kmalu izdam še kaj več.

USTVARJALKA BLOGA

Knjižni šepet | badgerka

Knjigoljubka, oboževalka kave, ljubiteljica morja, jesenski otrok, dekle s tatuji (ki si jih seveda želi še več), bodoča magistrica.

Martina | 27 | Slovenia

Priljubljene objave

Trenutna branja

Martina (knjižni šepet)'s bookshelf: currently-reading

Point of Retreat
tagged: currently-reading

goodreads.com

Podpri me

Bodi na tekočem

Prijavi se na novičke in nikoli ne zamudi novih objav, nagradnih iger in drugih novosti.